INDSIGT

Uro viser sig på rigtig mange forskellige måder,- i kroppen, i tankerne, i vores handlinger og adfærd og vi finder hver især mange forskellige måder at håndtere den på. Lige fra at træne, arbejde for meget eller for lidt, spise for meget eller for lidt, kontrol af andre og af os selv, sex, misbrug, vrede og alt derimellem. Årsagerne til uroen er lige så mangfoldige. 

Imens jeg har læst til psykoterapeut har jeg lært og selv mærket noget om hvad nærvær og kontakt med et andet menneske kan gøre ved uroen. Det gør en rigtig stor forskel.

Derfor er det vigtigt for mig at give netop det- min fulde opmærksomhed og mit nærvær til dem som søger mig som terapeut. Fordi det er

starten på at den forandring du søger kan ske. 

 

At træde frem i lyset som dem vi er, kræver mod- men det er også starten på at leve livet til fulde, dit liv. Jeg bestræber mig på at møde dig helt åbent og fordomsfrit,- lige der hvor du er lige nu. Sammen kan vi undersøge det som er svært i dit liv og finde en bedre måde for dig at være i det på.

Jeg har selvfølgelig tavshedpligt.

 

Jeg er under uddannelse, og tager derfor træningsklienter ind.

Det koster halvtakst,- dvs 350 kr. for en times terapi.Pengene går til at jeg kan få supervision af en erfaren terapeut. sKRIV TIL MIG SÅ AFTALER VI NÆRMERE- evt kan vi tage 10 min i telefonen hvis du har behov for at fornemme om jeg er den rette for dig at tale med. Jeg er færdiguddannet sommeren 2020.

For virksomheder:workshops og foredrag med fokus på fællesskab og personlig udvikling klik her: